Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، برنامه گفت و گوی اجتماعی با رویکرد مطالبه گری دغدغه های مردم از شنبه 22 شهریور تا 26 به اما و اگر های عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات می پردازد.

**شبکه ملی اطلاعات در کمربند نیم روزی رادیو گفت وگو

محمد معافی مدنی مدیر گروه تاریخ و فرهنگ رادیو گفت و گو در این باره با اشاره به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در جریان ارتباط تصویری با اعضای هیئت دولت در 6 شهریور ماه به خبرنگار فارس گفت: رادیو گفت و گو بر اساس وظیفه ذاتی خود در امر اطلاع رسانی در فرصت ها و برنامه های مختلف به موضوع شبکه ملی اطلاعات پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بعد از بیانات رهبری و به منظور تاکید و واکاوی بیشتر دلایل عدم راه اندازی این شبکه باتوجه به نیاز امروز جامعه ،کمربند برنامه نیم روزی گفت و گوی اجتماعی را به این موضوع مهم اختصاص داده است.

وی تاکید کرد: شبکه رادیویی گفت وگو با هدف نقد و بررسی اهمال های هدفمند در راستای عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات توسط اپوزیسیون اینترنتی حاکم بر وزارت ارتباطات و منافع و رانت مالی بالای ناشی از عدم راه اندازی این پروژه بزرگ، در نظر دارد در برنامه زنده گفتگوی اجتماعی (22  تا 26 شهریور) با حضور مسئولان، کارشناسان و صاحب نظران به محورهایی از قبیل ، ضرورت، الزامات، ویژگی ها و اهمیت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، کوتاهی مسئولان در پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات (شبکه ملی اطلاعات در آینه قوانین و نظارت)، پشت پرده های عدم راه اندازی اینترنت ملی و بی توجهی مسئولان به دستور اکید رهبر انقلاب، شبکه ملی اطلاعات از امنیت داده ها تا امنیت کشور و مواردی دیگر بپردازد.

مدیر گروه تاریخ و فرهنگ رادیو گفت و گو در ادامه با بیان اینکه این برنامه نه تنها تریبونی برای بیان مسائل روز جامعه است بلکه قصد دارد به سهم خود همگرایی به عنوان یک رسانه، میان نهادهایی که در زمینه شکل گیری شبکه ملی اطلاعات باید به وفاق برسند، ایجاد کند، افزود: ما در کنار این مهم تلاش داریم در بطن این برنامه به عنوان یک رسانه تعاملی دیدگاه های مخاطبان را اخذ و آنهایی که حاوی پیشنهادات است را به متولیان این حوزه انتقال دهیم البته پرداختن به مطالبات رهبر معظم انقلاب محدود به این برنامه نخواهد بود و رادیو گفت و گو قطعا تا شکل گیری کامل شبکه ملی اطلاعات دغدغه و مطالبه رهبر معظم انقلاب را هدف پیگیری قرار خواهد داد.

**تفاوت شبکه ملی اطلاعات با اینترنت ملی

حسین شریفی کارشناس مجری برنامه گفت و گوی اجتماعی هم با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات به اشتباه در بین مردم به عنوان اینترنت ملی شناخته شده در حالی که  شبکه ملی اطلاعات، اینترانت ملی ایران است گفت:  از این ایده در برنامه پنجم توسعه هم یاد و در  سال 1384 اولین بار مطرح شد که به حاکمیت ملی در حوزه ارتباطات مجازی بر می گشت.

وی با بیان اینکه این تکنولوژی در اختیار همه  کشورهای دنیا است و ما اولین و آخرین کشور نیستیم مطرح کرد: طرز تفکر غلط و عدم آگاهی در خصوص راه اندازی شبکه ملی اطلاعات دستمایه رسانه های بیگانه برای مانور و نفوذ فرهنگی در کشورمان شده در یکی از قسمت های گفت و گوی اجتماعی این موضوع را تحلیل می کنیم.

**بررسی سرعت پایین اینترنت ایران در رادیو

فرهاد دهنوی تهیه کننده برنامه گفت و گوی اجتماعی به مصاحبه اخیر وزیر ارتباطات اشاره کرد و به فارس گفت: هفته گذشته مهندس آذری جهرمی در مصاحبه ای حاکمیت فضای مجازی و فقدان دستورالعملی مشخص را مطرح کرد ما در گفت و گوی اجتماعی ضمن دعوت از ایشان عملکرد وزارت خانه متبوع در خصوص تحقق شبکه ملی اطلاعات را نقد و بررسی می کنیم.

تهیه کننده برنامه گفت و گوی اجتماعی، رسالت مهم این برنامه را پاسخ به مطالبات رهبری و مردم در حوزه های مختلف دانست و تاکید کرد: قصد داریم در  این پرونده ویژه با تاکید بر اینکه شبکه ملی اطلاعات فقط مختص ایران نیست در بسته های گزارشی میان برنامه، بگوییم کشوری مثل کره جنوبی که رتبه اول سرعت اینترنت دنیا را دارد پروژه شبکه ملی اطلاعات خود را همان سال 1990 یعنی همان موقع که تازه اینترنت در دنیا مطرح شد کامل کرد و انجام داد، در واقع در قوانین توسعه چین و انگلستان و حتی ایلات متحده امریکا که خود مفهوم اینترنت را جهانی کرد هم چیزی به اسم شبکه ملی اطلاعات وجود دارد.

دهنوی تصریح کرد: قرار بود تا پایان برنامه پنجم توسعه یعنی تا سال 95 و در دوران دولت نهم و دهم شبکه ملی اطلاعات کامل شود اما این گونه پیش نرفت و علی رغم انتظار، دولت یازدهم و دوازدهم هم کاری از پیش نبرد، در این برنامه با محوریت دغدغه های رهبر معظم انقلاب در خصوص این مهم، ضمن نگاه به سیر تاریخی و الزامات شبکه ملی اطلاعات اقدامات صورت گرفته را نقد و بررسی می کنیم  و پای صحبت های منتقدان و موافقان وزیر ارتباطات در راستای راه اندازی این شبکه می نشینیم.

تهیه کننده شبکه رادیویی گفت و گو خاطرنشان کرد:  اعضای مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی، سازمان فضای مجازی سراج، فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس شورای اسلامی، سازمان پدافند غیرعامل،  مرکز ملی فضای مجاری، شورای عالی فضای مجازی، مرکز پژوهش های مجلس،  اعضای کمیسیون های مجلس شورای اسلامی از جمله کمیسیون فرهنگی ، قرارگاه فضای مجازی بسیج، مرکز رسانه و جنگ نرم دانشگاه امام حسین(ع)، مرکز پژوهش سیاست های فضای مجازی و اندیشکده سایبری فضای مجازی مجمع تشخیص مصلحت نظام میهمانان این برنامه خواهند بود.

رادیو گفت و گو روی موج fm ردیف 103ونیم مگاهرتز شنیده می شود و علاقه مندان برنامه گفت و گوی اجتماعی از شنبه تا چهارشنبه می توانند این برنامه را بصورت زنده و تصویری از سایت شبکه رادیویی گفت و گو و یا اپلیکیشن ایران صدا دریافت کنند و برای مشارکت در برنامه نظرات خود را به سامانه 300001035 ارسال نمایند.


انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رادیو گفت وگو شبکه اینترنت ملی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات رهبر معظم انقلاب عدم راه اندازی راه اندازی رادیو گفت و گو اینترنت ملی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد

مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان‌غربی ضمن تأکید بر فعالیت هدفمند در فضای مجازی گفت: برنامه‌های ویژه ای در حوزه‌ آموزش برای تمام دانشجویان خواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رضا نصیرزاده در اولین جلسه شورای سیاستگذاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با تقدیر و تشکر از زحمات بسیج دانشجویی این واحد اظهار کرد: احیای پایگاه‌های بسیج در سطح دانشگاه اولین مطالبه از بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد ارومیه است.

وی افزود: تشکیلات‌سازی، شبکه‌سازی و جریان‌سازی ۳ اصل مهم بوده که باید در برنامه‌ی اجرایی حوزه‌های بسیج دانشجویی مورد توجه قرار گیرد.

مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان‌غربی با تأکید بر اخلاق مداری در بدنه بسیج دانشجویی گفت: دانشجوی بسیجی باید از جنبه‌های علمی، اخلاقی و اعتقادی در دانشگاه الگو قرار بگیرد و از ایجاد حاشیه پرهیز کند.

نصیرزاده ضمن تأکید بر فعالیت هدفمند در فضای مجازی تصریح کرد: برنامه‌های ویژه ای در حوزه آموزش برای تمام دانشجویان خواهیم داشت، همچنین درحال برنامه‌ریزی و تشکیل اتاق فکر برای بسیجیان ادوار هستیم تا ضمن استفاده از تجربیات، ارتباط ما با این دانشجویان نیز حفظ شود.

کد خبر 748048

دیگر خبرها

  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند