Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: حوزه اقدامات دفتر تسهیلگری در قالب ۲۱ پروژه پیشنهادی ارائه شده و اولویت‌ها براساس اقدامات حساس و بنیادی تعریف شده است البته دفتر تسهیلگری علاوه بر برنامه ریزی درباره مباحث کالبدی و فضای فیزیکی محلات بحث‌های فرهنگی و اجتماعی را نیز در منطقه دنبال می‌کند.

مسعود قاسمی امروز (سه شنبه) در حاشیه راه‌اندازی دفتر تسهیلگری شهرداری منطقه ۱۵ در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بیشترین بافت فرسوده مصوب در منطقه ۱۵ وجود دارد، حال یکی از اهداف ایجاد دفتر تسهیلگری برنامه ریزی برای ارتقا کیفیت بافت فرسوده محلات منطقه ۱۵ است همچنین برنامه ریزی برای ایجاد پروژه‌ها و طرح‌هایی که بتواند کیفیت محلات را ارتقا دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص محور اقدامات دفتر تسهیلگری منطقه ۱۵ ادامه داد: حوزه اقدامات دفتر تسهیلگری در قالب ۲۱ پروژه پیشنهادی ارائه شده است و اولویت‌ها براساس اقدامات حساس و بنیادی تعریف شده است البته دفتر تسهیلگری علاوه بر برنامه ریزی درباره مباحث کالبدی و فضای فیزیکی محلات که در قالب پروژه تعریف می‌شود بحث‌های فرهنگی و اجتماعی را نیز در منطقه دنبال می‌کند.

مدیرمنطقه ۱۵ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: گردشگری یکی از محورهای پیشنهادی دفتر تسهیلگری است که در این راستا مسیری ایجاد می‌کند که هم شهروندان بتوانند از فضای محلات استفاده کنند.

وی افزود: یکی از عمده‌ترین و اصلی‌ترین محورهای اقدامات دفتر تسهیلگری در منطقه ۱۵ احیا بافت تاریخی مانند حمام نقاشی و پروژه خان است که از شاخصه‌های مهم منطقه خوراسگان به شمار می‌آید.

قاسمی تصریح کرد: ساماندهی معابر، رفع معضلات ترافیکی و ساماندهی محله از نظر فیزیکی و نمای شهری از دیگر اهداف است چراکه نمای شهری از اهمیت زیادی برخوردار بود که این مهم با همکاری مردم منطقه محقق خواهد شد.

وی افزود: طراحی رایگان نما در پروژه‌های تجمیع و تسهیل روند اخذ تاییدیه شهرداری یکی از محورهایی است که دفتر تسهیلگری آن را دنبال می‌کند تا به زیباسازی منطقه کمک کند.

مدیرمنطقه ۱۵ شهرداری اصفهان با اشاره به هم اندیشی، ثبت و انتقال مسائل و معضلات محله توسط دفتر تسهیلگری به دستگاه‌ها و ارگان‌های مربوطه جهت تأمین هرچه بهتر خدمات زیربنایی و روبنایی خاطرنشان کرد: این هم اندیشی و انتقال مسائل می‌تواند به رفع مشکلات موجود در منطقه و تسریع و تسهیل رفع مسائلی که مربوط به بحث کالبدی، محیطی و اجتماعی منطقه است، کمک کند.

بازگشایی گلوگاه‌ها

وی اظهار کرد: در محلات منطقه ۱۵ به دلیل گذرهای قدیمی و گلوگاه‌های زیادی که وجود دارد دچار معضلات ترافیکی هستیم و آزادسازی این گلوگاه‌ها می‌تواند تردد ترافیکی در محلات را تسهیل کند و ترافیک خیابان‌های اصلی را کاهش دهد.

مدیرمنطقه ۱۵ شهرداری اصفهان با اشاره به معضلات و مشکلات منطقه ۱۵ تصریح کرد: برای ارتقای کیفی محلات شهروندان باید بیش از پیش با مدیریت شهری همکاری و هماهنگی داشته باشند البته در این راستا نیز برنامه‌ای در دفتر تسهیلگری منطقه ۱۵ در نظر گرفته‌ایم چراکه این موضوع یکی از دغدغه‌های بزرگ شهرداری است و در صورتی که بتوانیم مردم را با سیستم مدیریت شهری همراه کنیم به نتیجه مطلوبی برای ارتقا کیفی منطقه و محلات خواهیم رسید.

وی با اشاره به بودجه مورد نیاز برای پروژه‌ها و برنامه‌های دفترتسهیلگری منطقه ۱۵، گفت: تعداد پروژه‌هایی که دفتر تسهیلگری برای احیا و ارتقا کیفی و هویت منطقه ارائه می‌دهد بسیار زیاد است و احتمالاً با محدودیت بودجه‌ای که در شهرداری با آن مواجه هستیم نتوانیم طی یک یا دو سال آینده پروژه‌ها را به نتیجه برسانیم چراکه موضوع بودجه نیاز به برنامه ریزی دقیقی در شهرداری دارد.

قاسمی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیکاری یکی از مشکلات شهروندان منطقه ۱۵ است دفتر تسهیلگری در نظر دارد برای هماهنگ کردن مباحث فرهنگی برای اشتغالزایی به مردم پیشنهاداتی را ارائه دهد.
 

کد خبر 452006

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر شهروند دفاتر تسهیلگری شهرداری منطقه ۱۵ اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان دفتر تسهیلگری برنامه ریزی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان در ۳۶ شهر استان گلستان
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه